Ακολουθώντας τον Εθνικό Δρόμο, κατά μήκος της ακτογραμμής, θα βρεθείτε στον οικισμό Αμμουδάρα, ο οποίος και βρίσκεται περίπου 16 χιλιόμετρα από το ξενοδοχείο μας. Η οδική σήμανση είναι επαρκής για να σας οδηγήσει στον πολυσύχναστο κεντρικό δρόμο της Αμμουδάρας, που το καλοκαίρι σφύζει από ζωή.

Ο οικισμός εκτείνεται για περίπου τέσσερα χιλιόμετρα κατά μήκος της παραλίας, γεγονός που έχει βοηθήσει κατά πολύ την τουριστική ανάπτυξη και την οικονομική αναβάθμιση της περιοχής. ΄Ξενοδοχειακές μονάδες, οργανωμένες παραλίες, εστιατόρια και ταβέρνες, καφέ και bars προσφέρουν άπειρες επιλογές για όλα τα ενδιαφέροντα του επισκέπτη. 

Ο κεντρικός δρόμος της Αμμουδάρας προσφέρεται για απογευματινό περίπατο, ενώ ο μεγάλος κινηματογράφος της περιοχής φιλοξενεί πολλές συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις που μπορείτε να παρακολουθήσετε στο θερινό του θέατρο. Όταν βρεθείτε στην Αμμουδάρα, περπατήστε προς το τέλος της παραλίας προς την ανατολική μεριά για να περάσετε τη μικρή γέφυρα και να φτάσετε στον ποδηλατόδρομο με τις πλατείες της περιοχής του Καράβολα.